Hizmet StandartlarıKent RehberiEbelediyeSite Haritası

GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA TEKNİKLERİ SEMİNERİ

güzel konuşma semineriMahmutlar Belediyesi ve Alanya Ticaret Odası işbirliği ile, beldemiz esnafı ve vatandaşlarımızın kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile düzenlenmiş eğitim programı kapsamında 2012 yılı birinci dönem için programlanan seminerler, 24 Mart 2012 Cumartesi günü ‘Güzel ve Etkili Konuşma teknikleri’ konulu seminer programı ile son bulacaktır.

Oğuz Tunc tarafından verilecek olan eğitim 24 Mart Cumartesi günü saat 14:00’daMahmutlar Belediyesi Düğün salonunda başlayacak ve 1 gün sürecektir. Seminere katılım ücretsiz olup katılımcılara Alanya Ticaret odası tarafından katılım belgesi verilecektir. Eğitim ile ilgili bilgiler aşağıdadır.

GÜZEL VE ETKİLİ KONUŞMA TEKNİKLERİ

EĞİTİMCİ
OĞUZ TUNC

İÇERİK

Nefes Alma Teknikleri Ve Ses İle İlgili Bilgiler:
Nefes Alma Çalışmaları: Nefesi Doğru, Düzgün Ve Alınması Gerekli Olduğu Biçimde
Alıp, Diyaframı Kullanarak Vermenin Öğretilmesi Ve Bununla İlgili Alıştırmalar.
Ses Nedir, Nasıl Oluşur? Ses Aygıtı Nedir, Nasıl Çalışır?
•    Diksiyon Nedir? Artikülâsyon (Boğumlanma) Ve Önemi
•    Vurgu Nedir? Vurgu Çeşitleri Nelerdir? Hece, Sözcük Ve Cümle Vurguları Nelerdir?
•    Ton Nedir? Tonlama Nedir? Ses Bükümü Tını Nedir?
•    Söz Akımı Nedir?
•    Söz Noktalaması, Kısa Süreli Duraklar, Normal Duraklar, Uzun Süreli Duraklar
•    Dinleme
•    Dinleyenin, Seyredenin Dikkatini Toplama, İlgisinin Dağılmasını Engelleme Teknikleri
•    Cesaret Ve İstek
•    Kendine Güven
•    Bakışlar ( Göz Teması ) Göz Temasında Etkili Olabilme Tekniği,
•    Mimikler, Jestler,
•    Göz Teması, Mimik Ve Jestlerin Anlatıma Destek Amaçlı Kullanım Teknikleri,
•    Bakışlar, Mimik Ve Jestleri Kullanarak Dinleyici Üzerinde Hâkimiyet Kurabilme Teknikleri.

TARİH    24  MART 2012 /  CUMARTESİ
SAAT    14:00-18:00